top of page
Nolsjo_Montage01_cell01.png

Areas of use >For private customers

Installera solceller - För en grönare och mer hållbar framtid

Subscription

Start charging with us

Let JB Charge take care of your charging needs and any parking management in your local area, so you can enjoy the benefits of EV charging while we take care of the rest.

 

We are proud to offer a comprehensive and reliable service that helps private individuals meet the growing demand for electric car charging in a cost-effective and convenient way.

e3e3d9d6-db44-4929-b084-ee0719c4d952.jpg

Välkommen till Clean Sun

Din pålitliga partner för att göra övergången till solenergi smidig och lönsam. Vi tror på en framtid där hållbar och ren energi är tillgänglig för alla, och solceller är en nyckelkomponent för att förverkliga den visionen.

 

Varför välja solceller? Svaret är enkelt: solenergi är obegränsad, förnybar och helt utsläppsfri. Genom att installera solceller kan du producera din egen el och minska ditt beroende av traditionella energikällor. Du tar kontroll över din energiförsörjning och minskar dina elkostnader samtidigt som du gör en positiv inverkan på miljön.

 

När du väljer Clean Sun för din solcellsinstallation får du inte bara tillgång till toppmoderna solcellstekniker, utan även vår expertis och engagemang för att leverera en skräddarsydd lösning som passar dina unika behov. Vårt team av erfarna och certifierade installatörer arbetar noggrant och effektivt för att säkerställa att installationen är av högsta kvalitet och att dina solceller fungerar optimalt.

 

Vi förstår att solcellsinstallation kan vara en stor investering. Vi strävar efter att ge dig en maximal avkastning på din investering. Genom att producera din egen el kan du minska dina elkostnader betydligt på lång sikt och skydda dig mot stigande energipriser. Dessutom kan du dra nytta av olika ekonomiska incitament och subventioner som kan göra solceller ännu mer ekonomiskt fördelaktiga.

 

Energisäkra din framtid. En solcellsanläggning är en investering som idag ger dig i genomsnitt 7-9% avkastning. Ett annat sätt att se det är att du under minst 25 år, som är vår garantitid, får gratis grön energi från ditt eget tak! Det finns idag anläggningar som genererar god avkastning fortfarande efter 50 år.

 

Med Clean Sun får du inte bara en pålitlig solcellsinstallation, du får även en dedikerad partner som stöttar dig genom hela processen. Vi tar hand om allt från planering och tillstånd till installation och efterföljande service. Vi är här för att svara på dina frågor, erbjuda råd och se till att du får bästa möjliga resultat av din solcellsinstallation.

 

Välj solenergi och Clean sun för att göra skillnad för dig själv och miljön. Kontakta oss idag för att inleda din resa mot en grönare och mer hållbar framtid!

bottom of page