top of page
Nolsjo_Takbild01.png

Solpaneler Ljusterö

Subscription

Start charging with us

Din Pålitliga Partner för Solenergi

Clean Sun är din pålitliga partner för att göra övergången till solenergi smidig och lönsam. Vi erbjuder våra tjänster på Ljusterö och tror på en framtid där hållbar och ren energi är tillgänglig för alla. Solceller är en nyckelkomponent för att förverkliga den visionen.

Toppmodern Solcellsteknik

När du väljer Clean Sun för din solcellsinstallation på Ljusterö får du inte bara tillgång till toppmoderna solcellstekniker, utan även vår expertis och vårt engagemang för att leverera en skräddarsydd lösning som passar dina unika behov. Vårt team av erfarna och certifierade installatörer arbetar noggrant och effektivt för att säkerställa att installationen är av högsta kvalitet och att dina solceller fungerar optimalt.

Maximal Avkastning på Din Investering

Vi förstår att solcellsinstallation kan vara en stor investering. Därför strävar vi efter att ge dig maximal avkastning på din investering. Genom att producera din egen el kan du minska dina elkostnader betydligt på lång sikt och skydda dig mot stigande energipriser. Dessutom kan du dra nytta av olika ekonomiska incitament och subventioner som gör solceller ännu mer ekonomiskt fördelaktiga.

0aca83a7-fe3e-486a-9178-9b3ddeaedf96.jpg
adef753b-45aa-439f-a054-f527460d4a4a.jpg
Långsiktig Energisäkring

Energisäkra din framtid med Clean Sun. En solcellsanläggning är en investering som idag ger dig i genomsnitt 7-9% avkastning. Med vår garantitid på minst 25 år får du gratis grön energi från ditt eget tak under lång tid. Det finns även anläggningar som genererar god avkastning fortfarande efter 50 år.

Fullständig Support och Service

Med Clean Sun får du inte bara en pålitlig solcellsinstallation, utan även en dedikerad partner som stöttar dig genom hela processen. Vi tar hand om allt från planering och tillstånd till installation och efterföljande service. Vi är här för att svara på dina frågor, erbjuda råd och se till att du får bästa möjliga resultat av din solcellsinstallation.

Gör Skillnad med Solenergi

Välj solenergi och Clean Sun på Ljusterö för att göra skillnad för dig själv och miljön. Kontakta oss idag för att inleda din resa mot en grönare och mer hållbar framtid!

 • Vilka tjänster erbjuder ni?
  Clean Sun erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive skräddarsydda solcellsanläggningar, professionell solcellstvätt, service av laddboxar och certifierade besiktningstjänster för att säkerställa att din installation fungerar optimalt året om.
 • Hur vet jag vilken lösning som passar mig bäst?
  Clean Sun ger dig ett skräddarsytt förslag på en komplett solcellsanläggning anpassad efter dina specifika behov och förutsättningar. Vårt mål är att säkerställa att din installation är effektiv och pålitlig året om.
 • Erbjuder ni besiktning trots att installationen utförts av någon annan?
  Ja, Clean Sun är certifierat för att utföra besiktningar av installationer som utförts av andra. Om du är osäker på din nuvarande installation kan du vända dig till oss för en professionell bedömning och säkerställa att din anläggning är i bästa möjliga skick.
 • Kan mitt företag få hjälp av Clean Sun?
  Ja, Clean Sun har hjälpt ett brett spektrum av kunder i Åkersberga, inklusive privatpersoner, företag och lantbruk, att bli mer självförsörjande genom egen elproduktion. Vår expertis inom solenergi säkerställer att vi kan leverera pålitliga och effektiva solcellsanläggningar som håller i årtionden.
 • Varför ska jag välja Clean Sun som min solcellsinstallatör i Åkersberga?
  Clean Sun är en betrodd solcellsinstallatör i Åkersberga som erbjuder anpassade lösningar och omfattande tjänster för att möta varje kunds unika behov. Med vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet, samt vår erfarenhet och expertis, kan vi erbjuda en fullständig lösning för dina solenergibehov och säkerställa en hållbar och ekonomiskt fördelaktig investering.
bottom of page