top of page
Skärmbild 2024-02-27 221955.png

Hem > Om oss

Clean Sun Sverige AB är ett ungt bolag med lång erfarenhet

Vi är stolta över att ha hjälpt ett brett spektrum av kunder - privatpersoner, företag och lantbruk - att bli mer självförsörjande genom egen elproduktion. Med vår expertis inom solenergi har vi skapat enastående anläggningar som levererar pålitlig och effektiv el i årtionden.

Det som särskiljer oss är vårt engagemang för att erbjuda en komplett serviceupplevelse. Utöver att installera solcellsanläggningar, erbjuder vi även underhåll och support för befintliga anläggningar.

 

Vårt dedikerade team av erfarna tekniker säkerställer att dina solceller alltid fungerar optimalt och att du får ut det bästa av din investering.

 

Vi är stolta över att vara specialiserade inom service och underhåll av laddboxar och energilager också. Vi förstår vikten av att ha en pålitlig laddningsinfrastruktur och ett effektivt energilagringssystem.

 

Våra tekniker är skickliga inom dessa områden och arbetar för att säkerställa att dina laddboxar och energilager fungerar smidigt och effektivt.

Solpaneler på taket
Nolsjo_Drone01_edited.jpg

Vårt främsta mål är att ge våra kunder trygghet och kvalitet i varje aspekt av vårt arbete.

 

Vi strävar efter att skapa långsiktiga partnerskap och vi vill att våra kunder ska vara stolta över sin investering i våra produkter och tjänster.

 

Med vårt stöd och vår expertis kan du vara säker på att din solcells- och laddningsinfrastruktur kommer att vara pålitlig och effektiv under många år framöver.

Välj Clean Sun och upplev varför vi är marknadens bästa val. 

Tillsammans skapar vi en soligare och mer hållbar framtid för oss alla!

bottom of page