top of page
Image by Mischa Frank

Solcellsinstallatör Storstockholm

Läs mer

Vi finns i hela Stockholm!

Din Expert på Solcellsinstallationer

Clean Sun är din expert på solcellsinstallationer i hela Storstockholm. Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster för att möta alla dina energibehov.

Våra Solcellsanläggningar

Vi levererar skräddarsydda lösningar för kompletta solcellsanläggningar, utför professionell rengöring av solceller och erbjuder service av laddboxar. Vårt mål är att se till att din installation fungerar effektivt och pålitligt året om.

Certifierade Besiktningar

Vi är också certifierade för att besiktiga installationer som utförts av tredje part. Om du är osäker på din nuvarande installation, tveka inte att vända dig till oss. Med vår certifiering och expertis kan vi garantera att din anläggning är i bästa möjliga skick.

4233a72d-29eb-410a-9db6-d9b673ba5fd8.jpg
Skärmbild 2024-02-27 222641.png
Hjälper Kunder i Storstockholm

I Storstockholm har vi hjälpt allt från privatpersoner och företag till lantbruk - att bli mer självförsörjande med egen elproduktion. Med vår djupa kunskap inom solenergi har Clean Sun byggt enastående solcellsanläggningar som levererar tillförlitlig och effektiv el under många år framöver.

Toppmoderna Solcellstekniker och Skräddarsydda Lösningar

När du väljer Clean Sun för din solcellsinstallation i Storstockholm får du inte bara toppmoderna solcellstekniker, utan även vår expertis och engagemang för att leverera en skräddarsydd lösning som passar dina specifika behov. Vårt team av erfarna och certifierade installatörer arbetar noggrant och effektivt för att säkerställa att din installation är av högsta kvalitet och att dina solceller fungerar optimalt.

En Partner för en Hållbar Energiframtid

Välj Clean Sun som din solcellsinstallatör i Storstockholm, och låt oss hjälpa dig att ta steget mot en renare och mer hållbar energiframtid. Vi är här för att stödja dig varje steg på vägen mot förnybar energi.

 • Vilka tjänster erbjuder ni?
  Clean Sun erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive skräddarsydda solcellsanläggningar, professionell solcellstvätt, service av laddboxar och certifierade besiktningstjänster för att säkerställa att din installation fungerar optimalt året om.
 • Hur vet jag vilken lösning som passar mig bäst?
  Clean Sun ger dig ett skräddarsytt förslag på en komplett solcellsanläggning anpassad efter dina specifika behov och förutsättningar. Vårt mål är att säkerställa att din installation är effektiv och pålitlig året om.
 • Erbjuder ni besiktning trots att installationen utförts av någon annan?
  Ja, Clean Sun är certifierat för att utföra besiktningar av installationer som utförts av andra. Om du är osäker på din nuvarande installation kan du vända dig till oss för en professionell bedömning och säkerställa att din anläggning är i bästa möjliga skick.
 • Kan mitt företag få hjälp av Clean Sun?
  Ja, Clean Sun har hjälpt ett brett spektrum av kunder i Åkersberga, inklusive privatpersoner, företag och lantbruk, att bli mer självförsörjande genom egen elproduktion. Vår expertis inom solenergi säkerställer att vi kan leverera pålitliga och effektiva solcellsanläggningar som håller i årtionden.
 • Varför ska jag välja Clean Sun som min solcellsinstallatör i Åkersberga?
  Clean Sun är en betrodd solcellsinstallatör i Åkersberga som erbjuder anpassade lösningar och omfattande tjänster för att möta varje kunds unika behov. Med vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet, samt vår erfarenhet och expertis, kan vi erbjuda en fullständig lösning för dina solenergibehov och säkerställa en hållbar och ekonomiskt fördelaktig investering.
bottom of page