top of page
Nolsjo_Montage01_cell01.png

Installera Solpaneler Åkersberga

Läs mer

Vi finns i Åkersberga

Clean Sun i Åkersberga

Clean Sun är din ledande solcellsinstallatör i Åkersberga, och vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av tjänster för att möta dina energibehov.

Skräddarsydda Solcellsanläggningar

Vi ger dig ett skräddarsytt förslag på en komplett solcellsanläggning, samt erbjuder professionell solcellstvätt och service av din laddbox. Vårt mål är att säkerställa att din installation fungerar optimalt och effektivt året om.

Certifierade Besiktningstjänster

Clean Sun är också certifierat för besiktning av tredjepartsinstallationer. Tveka inte att komma till oss om du känner dig osäker på din nuvarande installation. Vår expertis och certifiering ger dig tryggheten att veta att din anläggning är i bästa möjliga skick.

b5e944d1-f73d-4cee-a9a6-4d45d092f6ea.jpg
Nolsjo_Cell_lyfts_upp01.png
Hjälper Alla Typer av Kunder

Vi är stolta över att ha hjälpt ett brett spektrum av kunder i Åkersberga - privatpersoner, företag och lantbruk - att bli mer självförsörjande genom egen elproduktion. Med vår expertis inom solenergi har vi på Clean Sun skapat enastående solcellsanläggningar som levererar pålitlig och effektiv el i årtionden.

Varför välja Clean Sun?

Som en betrodd solcellsinstallatör i Åkersberga, strävar vi efter att erbjuda anpassade lösningar som uppfyller varje kunds unika behov. Våra omfattande tjänster och vår dedikation till kvalitet och kundnöjdhet gör att vi kan erbjuda en fullständig lösning för dina solenergibehov.

En Hållbar Investering

Med Clean Sun kan du vara säker på att din investering i solceller inte bara bidrar till en hållbar och miljövänlig framtid, utan också ger dig trygghet och besparingar på lång sikt. Clean Sun, din pålitliga solcellsinstallatör i Åkersberga, är alltid här för att stödja dig på din resa mot ren och förnybar energi. Låt oss hjälpa dig att ta steget mot en ljusare och mer hållbar framtid.

 • Vilka tjänster erbjuder ni?
  Clean Sun erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive skräddarsydda solcellsanläggningar, professionell solcellstvätt, service av laddboxar och certifierade besiktningstjänster för att säkerställa att din installation fungerar optimalt året om.
 • Hur vet jag vilken lösning som passar mig bäst?
  Clean Sun ger dig ett skräddarsytt förslag på en komplett solcellsanläggning anpassad efter dina specifika behov och förutsättningar. Vårt mål är att säkerställa att din installation är effektiv och pålitlig året om.
 • Erbjuder ni besiktning trots att installationen utförts av någon annan?
  Ja, Clean Sun är certifierat för att utföra besiktningar av installationer som utförts av andra. Om du är osäker på din nuvarande installation kan du vända dig till oss för en professionell bedömning och säkerställa att din anläggning är i bästa möjliga skick.
 • Kan mitt företag få hjälp av Clean Sun?
  Ja, Clean Sun har hjälpt ett brett spektrum av kunder i Åkersberga, inklusive privatpersoner, företag och lantbruk, att bli mer självförsörjande genom egen elproduktion. Vår expertis inom solenergi säkerställer att vi kan leverera pålitliga och effektiva solcellsanläggningar som håller i årtionden.
 • Varför ska jag välja Clean Sun som min solcellsinstallatör i Åkersberga?
  Clean Sun är en betrodd solcellsinstallatör i Åkersberga som erbjuder anpassade lösningar och omfattande tjänster för att möta varje kunds unika behov. Med vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet, samt vår erfarenhet och expertis, kan vi erbjuda en fullständig lösning för dina solenergibehov och säkerställa en hållbar och ekonomiskt fördelaktig investering.
bottom of page